Szolgáltatásaink

Generálkivitelezés

Mi is a generálkivitelezés ? A generál kivitelezővel történő együttműködés előnye, hogy ő végzi el az összes munkafolyamatot, és nem más és más alvállalkozók sokaságára oszlik szét a munka. Vagyis lényegében a megbízónak nem kell különböző szakembereket kerítenie, legyen szó hőszigetelésről, vakolásról, festésről vagy bármely szakmunkáról.

Szerkezetépítés

A pillérek, falak, födémek és gerendák helyszíni zsaluzása Doka zsalurendszerrel történik, valamint szükség esetén egyedi zsaluzatokat is készítünk. Az adott szerkezetekhez mindig az optimális zsaluzási megoldást választjuk, mely műszakilag és gazdaságilag a legindokoltabb.

Épületfelújítás

A megfelelő színvonalú korszerűsítés szakembereket igényel, akik ismerik a megfelelő ár-érték arányú modern megoldásokat, új anyagokat, lehetőségeket. A mai kor által elvárt színvonalon tudjuk az épület felújítást úgy elvégezni, hogy Ön pénzt spórol a felújítás után, az épületének kevesebb lesz az energia fogyasztása, megnő a komfortérzet, és a piaci érték is magasabb lesz. 

Térburkolat építése

A térkövezés szolgáltatásnál tudunk dolgozni a megrendelő által biztosított tervek alapján is, vagy igény esetén a teljes térkövezés megtervezésében segítséget tudunk nyújtani.

Lovardák építése

A lovas-szakmai és építoipari ismeretek birtokában minden esetben a precizitásra, és a legjobb funkcionális kihasználásra törekszünk.

Hideg, Melegburkolás

Járó- és falfelületek burkolásaNappalik, konyhák és fürdőszobák aljzat- és falburkolása, valamint lépcsők járófelületének kialakítása. ParkettázásLaminált parkettából illetve hajópadlóból járófelületek igényes kialakítása és szegése, valamint falburkoló panelek elhelyezése és azok alapjának kialakítása.

Szárazépítés

Szárazépítés alatt azt értjük, amikor víz nélkül, más kötéssel történik az építés. Hazánkban a leggyakoribb szárazépítési mód az acélszerkezetre szerelt gipszkarton, közte ásványgyapot szigeteléssel.

Kőműves munkák

új és régi építésű épületek belső falazat kialakítása,  meglevő falazatban új nyílás kivágása,   belső vakolási munkák elvégzése, oldalfalon és mennyezetenüvegtégla felületek kialakítása,   látszó felületű rakott kő-, terméskő-, téglafalazatok és pillérek készítése

Ács munkák

A következő típusú ácsmunkáinkat ajánljuk figyelmébe:Könnyűszerkezetes épület kivitelezése,Kocsibeállók, garázsok építése,Elötető építése, terasz és erkély fedése,Melléképület és kerti faépítmények készítése,Egyéb, faszerkezet építése, készítése,Tetőfelújítás, tetőjavítás során ács munka,

Betonozás

Vállaljuk alapok, szerelőbetonok, zsalukő falazatok építését. 

Tereprendezés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni tereprendezést, és terület megtisztítását. Vállaljuk jó minőségű termőföld beszerzését. A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb.

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását a terepnek megfelelő gépekkel és gazdaságos kanálválasztás végezzük. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére.

Árokásás, Csatornázás

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát a terepviszonyok adottságainak megfelelően végezzük el. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. Az árokásásnál,  elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Közműárok kiemelés

Vállajuk közműárkok kiemelését. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. A közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Anyagmozgatás

Vállajuk raklapos, illetve ömleszett anyagok mozgatásást, deponálását, és behordását. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére.

Föld visszatöltés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni föld visszatöltését, kertrendezést, termőföld terítését. A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb

Sitt eltakarítás

Vállaljuk építésitörmelék elszállítását, eltakarítását, konténer rakodást, és azutáni tereprendzést, eltakarítást.

Épületbontás

Vállaljuk épületek szakszerű bontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását is. Az épületbontás kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat, ezért minden esetben helyszíni bejárás után választjuk ki a megfelelő gépet.

Kertrendezés

Vállajuk kertek rendezését, tereprendzést, murva, bánya sóder, kulékavics helyszínre szállítását, és elterítését.

Autó mentés, szállítás

Vállaljuk gépjárművek mentését, szállítást. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!