Szolgáltatásaink

Tereprendezés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni tereprendezést, és terület megtisztítását. Vállaljuk jó minőségű termőföld beszerzését. A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb.

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását a terepnek megfelelő gépekkel és gazdaságos kanálválasztás végezzük. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére.

Árokásás, Csatornázás

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát a terepviszonyok adottságainak megfelelően végezzük el. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. Az árokásásnál,  elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Közműárok kiemelés

Vállajuk közműárkok kiemelését. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. A közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Anyagmozgatás

Vállajuk raklapos, illetve ömleszett anyagok mozgatásást, deponálását, és behordását. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére.

Föld visszatöltés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni föld visszatöltését, kertrendezést, termőföld terítését. A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb

Sitt eltakarítás

Vállaljuk építésitörmelék elszállítását, eltakarítását, konténer rakodást, és azutáni tereprendzést, eltakarítást.

Épületbontás

Vállaljuk épületek szakszerű bontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását is. Az épületbontás kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat, ezért minden esetben helyszíni bejárás után választjuk ki a megfelelő gépet.

Kertrendezés

Vállajuk kertek rendezését, tereprendzést, murva, bánya sóder, kulékavics helyszínre szállítását, és elterítését.

Autó mentés, szállítás

Vállaljuk gépjárművek mentését, szállítást. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!