Rólunk

Nálunk az építőipar szeretete,nem a kényszeres megélhetésről szól,  hanem az őszinte rajongásról

​A Vargagép nem titkoltan azzal a határozott céllal jött létre, hogy új még nem járt utakat nyisson a hazai generálkivitelezői szegmensben, ezáltal segítséget nyújtson egy ingatlan teljes körű kivitelezésében úgy, hogy az ügyfelek idegeskedés és felesleges buktatók nélkül juthassanak álmaik otthonához.

A cég mögött több évtizedes szakmai tapasztalat áll, így kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően képesek vagyunk gördülékenyen, építőipari mércével rövid határidőkkel levenni az építkezés terhét az emberekről már a tervezési és engedélyeztetési folyamattól. Önnek nincs más dolga, csak alaposan körülírni álmai otthonát, aláírni a tervrajzokat és az engedélyeket, majd pár hónappal később átvennie leendő otthonának kulcsait.

Mindehhez garantáljuk a pontos és precíz munkavégzést, a versenyképes árakat, az óriási tapasztalattal és rutinnal rendelkező csapatot, a kiterjedt kapcsolati hálót, a megbízható vállalkozókat, a garanciális munkavégzést, valamint a lehetőséget, hogy önnek az építkezés során semmire ne legyen gondja a munkálatok esetleges ellenőrzésén felül, így a család minden erővel a költözésre koncentrálhat.

A legfontosabb hivatásunk, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk álmai otthonának felépítésére úgy, hogy közben a teljes folyamat maximális ügyfélközpontúsággal, piacvezető árakkal és a lehetőségek határtalanságával párosuljon. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal, nálunk az ügyfél mindig az első!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!